Tel.: 93 318 06 44 - català - castellano

ESGLÈSIES:
PROTECCIÓ CONTRA ELS LLAMPS


Les esglésies per la seva condició de llocs on hi ha pública concurrència d'acord al Codi Tècnic de l'Edificació, i a les normes UNE 211185/6  i UNE 62305, es imprescindible tenir protegits els edificis contra l'impactes del llamp.

La majoria d'esglésies, habitualment situades al cor del pobles, i els seus campanars són el millor mirador del poble, per ser en els punst més alts. També per al llamp és el punt més atractiu per a fer la descàrrega. A això cal afegir l'atractiu per al llamp que suposen les estructures metàl·liques que coronen els campanars, així com la instal·lació de masses metàl·liques tant importants com són les campanes. El difícil accés a aquestes parts de l’edifici fa que només personal expert en la col·locació de parallamps sigui el més indicat per a una correcta instal·lació i manteniment.

D'altra banda, la majoria d'aquests edificis acostumen a tenir un valor històric i artístic que dificulta tant la implantació del parallamps com la seva integració en el conjunt arquitectònic. En aquest sentit, Torrente Tecno Industrial els ofereix una dilatada i contrastable experiència en la instal·lació de parallamps en esglèsies, amb uns resultats, tant en seguretat com en integració amb l'edifici, destacables, a més d'oferir la possible renovació dela instal·lació elèctrica, en la majoria de casos, deficient.

D'aquesta manera en les esglèsies és imprescindible la instal·lació d'un bon sistema de parallamps NIMBUS PDC, que evitin la descàrrega del llamps a través de les estructures pròpies de l'edifici, elevant molt per sobre l'impacte directe del llamp i faci una correcta neutralització a la presa de terra del parallamps.

Per a les esglèsies també disposem de filtres de protecció per a la xarxa elèctrica, per a descarregar sobretensions i evitar la crema d'aparells electrònics conectats a la mateixa: megafonia, campanes, informàtica, equip d'il·luminació,...

 

 

ESGLÈSIES PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL

ESGLÈSIES PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL

ESGLÈSIES PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL

 

 

SECTORS
Torrente Tecno Industrial instalˇla parallamps acreditats per:


PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL
Marquès de Barberà, 21 - 08001 Barcelona - Tel.: 93 318 06 44 - Fax.: 93 318 65 71 - info@torrente.cat