Tel.: 93 318 06 44 - català - castellano

INSTAL·LACIONS PARALLAMPS: Alguns dels nostres treballs
PARARRAYOS TORRENTE: CONSORCI AIGÜES DE TARRAGONA
CONSORCI D'AIGÜES DE TARRAGONA
Torrente Tecno Industrial guanya el concurs per al manteniment i remodelació de més de 30 instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona.
PARARRAYOS TORRENTE: AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
L'Ajuntament de Torredembarra confia el manteniment i remodelació de les instal·lacions de protecció contra el llamp de les seves escoles i edificis municipals.
PARARRAYOS TORRENTE: FEDERACIÓ FARMACÈUTICA
AENA
Instal·lació del sistema de protecció contra el llamp a la seu de la Federació Farmacèutica a Gavà.
PARARRAYOS TORRENTE: AENA
AENA
Revisió i adecuació ales normatives actuals de les instal·lacions aeroportuàries de Barcelona, Sabadell, Reus, València i Alicant, així com el Centre de Control de Gavà i altres instal·lacions secundàries.
PARARRAYOS TORRENTE: MONASTERIO POBLET
MONASTIR DE POBLET
Instal·lació integral de protecció contra el llamp: protecció externa i interna. Protecció de l'Històric Arxiu Tarradelles.
PARARRAYOS TORRENTE: CHUPA CHUPS
CHUPA CHUPS
El projecte va incloure la protecció integral de la planta de Sant Esteve de Sesrovires i la d'Astúries de l'empresa Chupa Chups.
PARARRAYOS TORRENTE: MERCATS DE BARCELONA
MERCATS DE BARCELONA
La xarxa de Mercats de Barcelona és un exemple d'institució que ha confiat el manteniment de les seves instal·lacions de parllamps a Torrente Tecno Industrial.
PARARRAYOS TORRENTE: GRUP CODORNIU
GRUP CODORNIU
El prestigiós Grup Codorniu, confia el manteniment i l'execució de noves instal·lacions de parallamps de la seva seu de Sant Sadurní d'Anoia a Torrente Tecno Industrial.
PARARRAYOS TORRENTE: INSTITUT CATALÀ SALUT
INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
La xarxa d'edificis de l'Institut Català de la Salut és un exemple d'institució que ha confiat, des de fa més d'una dècada, el manteniment i adequació de les seves instal·lacions de parallamps a Torrente Tecno Industrial.
PARARRAYOS TORRENTE: Instalación FOTOVOLTAICA EL POAL
POAL FOTOVOLTAICA
Torrente Tecno Industrial projecta i realitza la protecció de parallamps de l'horta solar composada per 13.400 panells fotovoltaics i 210 seguidors, a Poal (Lleida).


PARARRAYOS TORRENTE: MUTUA GENERAL DE SEGUROS
MUTUA GENERAL DE SEGUROS
Torrente Tecno Industrial, ha instal·lat els parallamps de l'edifici corporatiu i ha instal·lat la protecció contra les sobretensions en algunes de les seves instal·lacions.
PARARRAYOS TORRENTE: LA CAIXA
LA CAIXA
Torrente Tecno Industrial és l'empresa de confiança en l'àmbit de protecció contra el llamp del gegant financer català.

PARARRAYOS TORRENTE: OBSERVATORIO ASTRONÓMICO MONTSEC
CENTRE OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA DEL MONTSEC
Torrente Tecno Industrial, es va encarregar del disseny e instal·lació de la protecció contra el llamp de les dues emblemàtiques instal·lacions i la protecció contra les sobretensions dels costosos equips del més gran observatori de Catalunya.
PARARRAYOS TORRENTE: VITALICIO SEGUROS
VITALICIO SEGUROS
Empresa que va confiar la protecció dels seus edificis corporatius i d'algunes de les seves residències a l'equip de Torrente Tecno Industrial.
PARARRAYOS TORRENTE: MAS BALANYÀ
MAS BALMANYA
El Mas Balmanya és una de les masies rurals més antigues que es conserven en la població de Sant Feliu de Guíxols i que en l'actualitat es toba protegida per una instal·lació calculada i realitzada per Torrente Tecno Industrial.
PARARRAYOS TORRENTE: AYUNTAMIENTO DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Torrente Tecno Industrial té contractat el manteniment de totes les instal·lacions de protecció externa dels edificis municipals de la població: Mercats, escoles, museus, teatre...
PARARRAYOS TORRENTE: HOTEL GAUDÍ
HOTEL GAUDÍ
Exemple d'instal·lació d'un equip complet de protecció contra el llamp en un sector on és vital no patir contratemps produïts per una tempesta.PARARRAYOS TORRENTE: M.D.C.
M. D. C.
Torrente Tecno Industrial, ha reparat els parallamps dels edificis de la corporació i ha instal·lat la protecció contra les sobretensions a la totalitat de les instal·lacions d'aquesta empresa de fabricació de làmpares de Sant Hilari de Sacalm, Girona.
PARARRAYOS TORRENTE: FECSA - ENDESA
FECSA - ENDESA
Empresa nacional que confia a Torrente Tecno Industrial, la protecció de les seves estacions elèctriques i edificis comercials,  instalant proteccions externes i internes en decenes d'edificis.
PARARRAYOS TORRENTE: MAS ARANSO BOLVIR
MAS ARANSO BOLVIR CERDANYA
Torrente Tecno Industrial ha instal·lat la protecció externa de parllamps de la casa rural i les seves granjes.


PARARRAYOS TORRENTE: GENERALITAT DE CATALUNYA
GENERALITAT DE CATALUNYA
Torrente Tecno Industrial ha realitzat nombroses instal·lacions de protecció contra el llamp i les sobretensions en múltiples edificis i instal·lacions de diversos departaments d'aquesta institució pública.
PARARRAYOS TORRENTE: SIEMENS
SIEMENS
Torrente Tecno Industrial fou contractada per a la instal·lació i manteniments dels equips de protecció contra els llamps d'aquesta multinacional.


PARARRAYOS TORRENTE: SANT JAUME DELS DOMENYS
SANT JAUME DELS DOMENYS
Torrente Tecno Industrial va realitzar la instal·lació del equip de protecció contra el llamp i les sobretensions en aquesta vivenda rural privada.

PARARRAYOS TORRENTE: LEVIS - SABADELL
LEVI STRAUSS - SABADELL
Torrente Tecno Industrial realitza la instal·lació de protecció contra els llamps i les sobretensions de les naus de magatzem domòtic d'aquesta coneguda marca de roba de Sabadell.
SECTORS
Torrente Tecno Industrial instal·la parallamps acreditats per:


PARARRAYOS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL
Marquès de Barberà, 21 - 08001 Barcelona - Tel.: 93 318 06 44 - Fax.: 93 318 65 71 - info@torrente.cat