Tel.: 93 318 06 44 - català - castellano
Especialistes en la protecció contra el llamp:

Torrente Tecno Industrial és una empresa especialitzada en la protecció contra els efectes dels llamps.
L'empresa disposa d'unes instal·lacions ubicades al centre de Barcelona i uns clients que inclouen organismes oficials, empreses privades, comunitats de propietaris i particulars. Torrente Tecno Industrial s'ha posicionat en el sector del parallamps oferint a tots els seus clients atenció personalitzada per a cada projecte amb la màxima professionalitat.
La professionalitat, la confiança dels clients i l'esforç de superació constant, són les directrius bàsiques de Torrente Tecno Industrial en els seus més de 145 anys d'història.
PARARRAYOS TORRENTE PARARRAYOS TORRENTE   PARARRAYOS TORRENTE   PARARRAYOS TORRENTE

150 anys d'experiència ens avalen

L'origen de l'empresa es remunta a l'any 1860. el seu fundador fou Josep Sebastià y Sellerès. Josep Torrente Cereza, besavi dels actuals propietaris, va entrar a treballar a l'empresa del Sr. Sebastià, com a aprenent. Després d'uns anys va comprar el negoci al Sr. i Sra. Sebastià, pagant-los de forma vitalícia. Això va ocórrer el 29 de gener de 1889. Josep Torrente Cereza fou membre de la junta directiva de l'Exposició Universal d’Indústries Elèctriques de Barcelona el 1917.
Des dels inicis del negoci, la nostra empresa ha estat constantment agremiada, essent en l'actualitat la primera en antiguitat del Gremi de Serrallers de Catalunya i la tercera del Gremi d'Electricitat, fet pel qual ha rebut diversos reconeixements. L'any 2000, l'Ajuntament de Barcelona concedí a Torrente Tecno Industrial, la placa situada davant de l'establiment en reconeixement a la seva aportació a la ciutat de Barcelona i a la seva antiguitat.

   Instalación DE PARARRAYOS TORRENTE       Instalación DE PARARRAYOS TORRENTE

Entre els anys 2002 i 2004, es modernitzaren la totalitat de les instal·lacions, adequant-les a les noves exigències del mercat, aportant confort i seguretat a tots els que hi treballen així com als nostres clients. També durant aquest període es va realitzar una escrupolosa restauració de tots els elements de mobiliari de la botiga, recuperant el mateix aspecte que tenien en la seva fundació.
Fidels a una filosofia corporativa que prioritza la qualitat de la feina i el compromís constant amb els clients, Torrente Tecno Industrial és en l'actualitat una empresa de referència en el camp dels parallamps tant entre particulars, empreses privades i organismes oficials.

Oferim la solució més adecuada a cada sector

Conscients de la diversitat de necessitats i solucions que demana el mercat, Torrente Tecno Industrial s'ha especialitzat en oferir la solució precisa a cada sector diferenciant entre diversos tipus de protecció contra els llamps (Protecció externa, Protecció interna o Detecció de Tempestes).
Les nostres solucions especialitzades també diferencien entre els requeriments d'edificis públics, cases particulars, instal·lacions industrials de complexitat diversa o de centres de gran concurrència de públic.

   Instalación DE PARARRAYOS TORRENTE       Instalación DE PARARRAYOS TORRENTE
Si desitja més informació sobre quina és la millor solució per al seu sector, no ho dubti i posis en contacte amb el nostre departament tècnic i l'informarem.

SECTORS
Torrente Tecno Industrial instalˇla parallamps acreditats per:


PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL
Marquès de Barberà, 21 - 08001 Barcelona - Tel.: 93 318 06 44 - Fax.: 93 318 65 71 - info@torrente.cat