Tel.: 93 318 06 44 - català - castellano

Celebrem 150 anys (1860 - 2010)

En la celebració del 150 aniversari volem retre un homenatge i reconeixement als fundadors i continuadors d'aquest projecte empresarial. Des del inici de l'empresa, ja s'han succeït quatre generacions de la Família Torrente.
L'esforç i el treball de totes les persones que han treballat a l'empresa, junt amb els seus clients, proveïdors i col·laboradors, és el que ha permès arribar a la fita dels 150 anys.
Son molts els canvis succeïts: en la societat, en la política, guerres mundials i civil, etapes de creixement i de crisis, que sens dubte, han afectat a la vida de l'empresa. Quan  l'empresa va iniciar la seva activitat, la industria tant sols estava al inici del seu desenvolupament, pel que calia ser innovadors, en un món on tot requeria un esforç més important que en la actualitat: les comunicacions, la maquinaria, el transport, la seguretat, res era com ara.
Tecnològicament, , també s'ha fet un pas de gegant en el que l'empresa s'ha adaptat, oferint en l'actualitat productes i serveis d'última generació, per satisfer la demanda actual del mercat.
Es molt difícil reflectir i resumir aquest segle i mig d'història, però el que es segur, es que aquests 150 anys, son plens de il·lusions, treball, esforços, de moments de dificultats, i també de moments de creixement. L'esperit emprenedor i de superació, son els que han donat continuïtat en aquest projecte.
Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

 

VEURE LA GALERIA >

SECTORS
Torrente Tecno Industrial instal·la parallamps acreditats per:


PARALLAMPS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL
Marquès de Barberà, 21 - 08001 Barcelona - Tel.: 93 318 06 44 - Fax.: 93 318 65 71 - info@torrente.cat